Menu
Gildia Pióra na Patronite

„Wspomnienia”

Do wyrzucenia…
do wyrzucenia

przebieram w wspomnieniach…

do wyrzucenia

już Ciebie w nich nie ma…

wyrzuciłam je
te piękne
te smutne

…wspomnienia.

12 888 wyświetleń
179 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!