Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spokój

Do tego miejsca cichego
gdzie nie zobaczy mnie już nikt
Płakać tam mógłbym nie skrywając łez
Patrzyłbym w dal bez słów
Może wtedy byłbym spokojniejszy

Pamiętam to niebo wielkie i księżyc
Bylem tam tylko ja on
i samotność
Jesteśmy sami
Zawsze byliśmy
Mowiłem to wtedy
Chciałem nie wierzyć w te słowa
wiedziałem jednak że są jedyną prawdą

Chciałbym uciec do ukojenia
gdzie nie ma nic
Kiedy wreszcie znajdę spokój
Wewnątrz mnie jest tyle demonów
ciemnych i mrocznych
Myślę o nich
i wiem ze był już dawno na mnie czas
zabrałyby mnie
gdyby nie udało mi się im oprzeć

Dzisiaj chciałbym żeby to wszystko już się skończyło
Ale smutek to jedyne co wolno mi czuć
bo jeśli postawię ten krok dalej
ta przepaść pode mną
pochłonęłaby nie tylko mnie

Ale może wtedy odnalazłbym w końcu spokój

8319 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!