Menu
Gildia Pióra na Patronite

OKNO

do koloru nieba
do koloru duszy
pasuje
nie przypadkiem
z szarych desek zbite
to okno
a czekasz
a krzyczysz
miało być inaczej
miałeś spokojnie odejść
na koniec
ostatniej ścieżki
szlak rozmyty
ciężko patrzeć
jak tak wiele się nie udaje
zamykasz oczy
to nic nie zmienia
słyszysz ten hałas
a w myślach
to okno
z widokiem na
kolor nieba
kolor twej duszy
zostaną te same
---------------------------------
Anna Płaczkowska

2585 wyświetleń
48 tekstów
1 obserwujący
  • mill

    7 February 2015, 16:20

    ...ślicznie......fisz ..;).......

  • Malusia_035

    7 February 2015, 11:45

    bardzo ładny ..

    Pozdrawiam i fisz zostawiam :)