Menu
Gildia Pióra na Patronite

powrót

Do domu wróciłem
po pracy ciężkiej
Uściski z Nią wymieniłem
z każdym dniem powabniej
Słów tutaj nie potrzeba
wyznań też cisza
Dosięgam znów nieba
Jej wzrok wzrusza

wiem,że po prostu mnie kocha

99 877 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • krysta

    29 October 2014, 18:16

    wiersz też wzrusza.
    pozdrawiam.