Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ja i Moje Szczęście..."

Dnia pewnego...
Szczęście przysiadło na mojej rzęsie
Otworzyłam oczy - spadło na serce
Na całe szczęście się nie zbiło
Serce z kamienia jeszcze nie było
Teraz kroczymy przez życie dzielnie
Ja i Moje Szczęście.

04.01.2021
11:40

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!