Menu
Gildia Pióra na Patronite

DNA

DNA
kod dawno odkryty
w organizmie żywym
zawiera cechy
informacji prawdziwych
o kolorze skóry
włosów
oczu
wzroście
zdolnościach
i upodobaniach
ta wiedza zawsze do myślenia skłania
odbiór w łonie matki ma ta informacja

skoro jest odbiorca
musi być nadawca

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!