Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płyniemy

dm
Jako długa droga
am
A my w rzędzie tak
E E7
Jakby na stracenie
am A7
Los szykował nas

Jako nad przepaścią
Stoim wszyscy wraz
A co piąty leci w przepaść
Bo wolności chciał

Ref: A historia płynie, płynie
Nie wiadomo gdzie
A my wraz z nią
Albo przeciw niej !
Bis:

Ale dzięki woli
Nadal mocna nić
Pamięć między nami
Co pozwala Polsce żyć

Co historia niesie ?
Co nam przyszłość da ?
Żeby było lepiej ?
Ilu zginąć ma ?

ref:

76 521 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!