Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Długa droga ku wieczności
Epitafium dla ciemności
Próżne próby zawrócenia
Rozrachunek mgły sumienia
Echo brzmiącej głośno ciszy
Struny serca już nie słyszy
Jutra mrok dotknie słabości
Anioł weźmie ku wieczności

816 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!