Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Spotkanie samotności "

- Dlaczego siedzisz sama?
- Jestem niekochana
- Przysiądę obok - przytulę...
- Pozwolisz mi...?
- Pozwolę Ci
- Moja Ty Samotności...
Śniłaś się mi,
Że mnie potrzebujesz
Że się źle czujesz
Że jesteś niekochana
Takie wyznania z rana...?
Przecież to nie prawda
Moja Ty...Kochana
Czujesz się niezrozumiana
Chwilowy to stan
Podobnie mam...

Dwie Samotności
Spotkały i pokochały się...
Po dziś dzień...
Wspólną kroczą drogą
Niczym się nie trwożą
Kochają się...
Więc może ich życie nie jest złe?
Każdy znajdzie Szczęście swe...

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!