Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego...

Dlaczego o Tobie
moja miłość śpiewa?

Dlaczego moje serce
dla Ciebie rozbrzmiewa?

Dlaczego ta muzyka
Ciebie nie rozbudzi?

Dlaczego moja miłość
tak bardzo Cię smuci?

Pytanie za pytaniem
wciąż do ust napływa...

Niepewność za niepewnością
pąk mego serca... rozrywa...

11 627 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!