Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gwiazda

kriswas

Dla jednych jestem zapomnianą legendą, dla drugich jestem jedynym co pozostało w ich zatraceniu.
Narodzony podczas pierwszego wybuchu, nieśmiertelny Cesarz dążący do spełnienia swojego celu.
Zmiennokształtny ojciec wszystkiego co złe i plugawe, czujący ciągłą żądze głodu.
Obdarzony wielką mocą, której jeszcze żadna istota nie była w stanie się przeciwstawić.
Poddaj się mej obezwładniającej woli lub uciekaj, gdyż walka i tak nie ma sensu.

57 715 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!