Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Poezja jesiennej mgły "

Dla Anny...

O poezji tak wiele pisać można
Kiedy chwila jest dogodna.
Można pisać o niej, że jest:
Wytchnieniem
Natchnieniem
Spełnieniem
Serc uniesieniem...
Piszmy słowa piękne, nie wolno nam ich żałować, czasu na pisanie nie wolno marnować.
Tak pięknie napisałaś....
Tyle wzruszeń we mnie wlałaś.
Twoje kwieciste myśli
Ulatujące ku niebu
Wrócą ze zdwojoną siłą...
Wiosną, latem, jesienią, zimą...
Poezja - inspiracją być powinna...
Jesteś mojej inspiracji - winna.
Dziękuję za serce,
Za wiersz podarowany...
Czekam za kolejnymi wierszami.
Pozdrawiam Cię ciepło...
Cudowności na wieczór i noc.
...

Czekoladowa Ja
...
Jeszcze tego samego dnia...
20.09.2020
18:29

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!