Menu
Gildia Pióra na Patronite

[ ≈ ]

[ deʃtʃ - v kawuʒɨ fale gravitatsɨjne
obojentnoɕtɕ ɕfjatwa
pʃezrotʃe

tfoje otʃɨ

gdɨ fʃɨstko giniː
na pograɲitʃu swɨʃalnoɕtɕi rospatu
vjatr zrɨva opatrunek
z zevnentʃnej stronɨ tfaʃɨ

jew̃zɨk jak vwos tʃutɕovɨ
otʃekivaɲe

drugie

puw swova
moʒe uratovatɕ
ʒɨtɕe ]

30 319 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    14 September 2020, 19:00

    słowa jednej do drugiej
    osobowości księżyca
    na wodzie
    jak życie upływa by powrócić
    dopowiadając samo sobie ... ;)

  • silvershadow

    10 September 2020, 14:03

    Mówiąc i słuchając współtworzymy słowo. Kiedy wszystko pochłania toń ... nieopowiedziane życie ... pozdrawiam.

  • Maciek Zz

    6 September 2020, 17:00

    "pół słowa może uratować życie"?