Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieuchwytne

Deszcz wnika we mnie
między palcami moknę
krople spływają zachłannie
do moich ciepłych ust

pod powiekami girlandy
łez osiadłe na rzęsach
rzucają się do ucieczki

to co wymyka mi się z rąk
zatrzymam w sercu na zawsze.
https://www.youtube.com/watch?v=OfilotXgQGE

65 918 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    6 September 2019, 19:13

    dziękuję Michał za jak zawsze trafny komentarz:-) pozdrowienia i miłego wieczoru Ci życzę:-))

  • silvershadow

    6 September 2019, 13:09

    wypełniają nas chwile
    które przeciekają nam przez palce

    po lewej stronie szyby
    jakby deszczowy cień, wypełniony światłem
    - na zawsze zatrzymany w tańcu

    (+ ładna piosenka)

    pozdrawiam, Kati ;)

    od kati75