Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz nie dzwonił, pukał.
Łzy nie kapały a spływały normalnie,
Świat się nie skończył a dzień się pochylił.
Pochyliła się głowa nad durną nadzieją pustą.

129 433 wyświetlenia
1427 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!