Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uderzenia serca

Deszcz jak uderzenia serca
Odmierza zachmurzony puls
Poobijany leży na parapecie
Zaglądając do suchych wnętrz

Jeszcze przez chwilę trzyma się
Powoli spływa jak łza policzkiem Przemierzając znany szlak
Rzeźbi doliny swego upadku

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!