Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce nastolatki

Delikatne serce nastolatki jest..
Jak płatek róży…
Jak jej ostre kolce…
Intensywny zapach…
Krwisty kolor…
Dorośli nie potrafią tego zrozumieć.

540 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    30 March 2014, 16:52

    ładnie ujęty w słowa...
    dorośli rozumieją, byli nastoletni...
    pozdrawiam :)