Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga do sensu tylko z tobą jest możliwa

Definicją szczęścia
Nazwać ciebie mógłbym
Ten błysk w oku
Swoim błękitem
Zniewalający
Moim sercem
Zawładnął
Jesteś wszystkim
Spoiwem kruchej duszy
Jeśli gdzieś znikniesz
Grozi to rozpadem
A ja nie chcę tego czuć
Jak kawałek po kawałku
Wyprowadzasz się z moich myśli
Bo ta więź
To moje wszystko
Skupione w tobie
Nie ma nic cenniejszego
Od tego złota
Którym są twoje usta

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!