Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieformalnie

dedykowane Malinie

Jesteśmy nienormalni
szaleni, pokręceni, nieformalni
ale przecież - nie dajmy się zwariować -
to źle dać się zaszufladkować.

Miłość - to bzdura
więcej zabiera nerwów, w nic nie trafi
zupełnie jak studia czy matura
trwożyć i straszyć jedynie potrafi

Wariactwo - może i nieakceptowalne
Cóż zrobić - wariaci - to niesłychane
Tylko oni są coś warci
Wiary w ich geniusz nie śmiej nigdy stracić

I w sumie - wstydzić się nie trzeba
Bo czy jesteś zwykły
czy zupełnie stały
W Polsce żyć się nie da

21 550 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    30 August 2014, 11:44

    Jestem zdania, że stereotypy mimo wszystko powstają z jakiejś garści prawdy. ;)

  • RozaR

    29 August 2014, 23:01

    Pewien stereotyp.