Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie dostrzeżone szczęście

Dążymy do szczęsia, lecz ono jest tuż tuż
A kto je zobaczy, dostrzeże je znów
Małe rzeczy są wielkie i w tym jest ten fart
Że każdy może je zobaczyć, lecz nie każdy jest ich wart
By dostrzec w nich radość, prostotę i to coś
Co zachwyci każdego i ukaże w nich piękno
Że wszyscy wzyscy moga być szcześliwi
Wystarczy zatrzymać się
I dostrzec to co niewidoczne zwierzchu jest

286 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!