Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Daremnie szukam w sobie słów,
najsłodszych myśli i wspomnień.
Z niedowierzaniem pytam
"więc to już?".
Umarła miłość.
Głupie słońce

świeci,
jak gdyby nigdy nic...
Cisza zasiana
w duszy wschodzi.
Serce ma czarno-białe sny.
Bezuczuciowe.

https://www.youtube.com/watch?v=MAVB5-JrWlg

1808 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    25 June 2015, 09:55

    a życie tak boleśnie płynie dalej....

  • Malusia_035

    10 April 2015, 14:32

    bardzo piękny wiersz ,zatrzymał mnie na dłużej :)

    Pozdrawiam Anno :))

  • Nikaaaa

    8 April 2015, 22:33

    piękne ;)

  • Duch_Sumienia

    8 April 2015, 12:25

    Czyli to może nie była miłość :)

    A wiesz udany :)

  • nicola-57

    8 April 2015, 11:52

    Aniu, spotkało mnie coś takiego, to jakby też "mój" wiersz...
    "Cisza zasiana w duszy wschodzi" - chyba piękniej rzec nie można.
    dzięki za "muzę", za "Odeszła"...
    Pozdrawiam Cię najpiękniej jak potrafię.

  • krysta

    8 April 2015, 09:26

    pięknie zapisany smutek.
    pozdrawiam Anno :)