Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy to była/jest miłość?

Czyż to kochanie było?
Czy szukanie kochania?
Czy to się tylko śniło?
że nie było wahania

Czy kocham Cię teraz?
Czy tylko Cię pragnę?
I czy Ty mnie kochasz?
Nawet tego nie zgadnę…

Kocham, po co mówić,
to tylko puste słowa
Lepiej kochać czynami
Na zawsze i od nowa

I tak Cię dziś kocham
Bez gadania o tym
Pokażę Tobie życiem
Kocham potem powiem

Będę Cię wielbił sercem
Ponad życie moje
Oddechem mi będziesz
Otworzysz serce swoje

razem tylko z Tobą
życie we dwoje przejdziemy
będę dla Ciebie sobą
i na zawsze razem…
…razem się zestarzejemy!

11 627 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    22 June 2015, 22:58

    ''...razem się zestarzejemy!'' - urzekły mnie te słowa...dotrzymanie ich jest bardzo trudne, ale możliwe...
    pozdrawiam