Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy to normalne

Czy to normalne, że kolejną noc spać nie mogę
Czy to normalne, że mi głowa spać nie daje
Czy to normalne, że myśli tysiące
kłębią się i rozbijają
Czy to normalne że w tym chaosie
serce nie pozostaje bez winy
Czy to normalne uczucie do dziewczyny

19 733 wyświetlenia
184 teksty
34 obserwujących
  • I.Anna

    21 May 2013, 08:58

    Ładne i całkiem normalne, czas sprawi, że te pytania retoryczne zaczną znikać :)
    pozdrawiam

  • MyArczi

    20 December 2012, 16:42

    te proste pytania retoryczne są naprawdę piękne, pozdrawiam