Menu
Gildia Pióra na Patronite

***ty

czytam cię
słowo po słowie
pojedynczo każdą literą

czytam
z przecinkiem i kropką
z pytajnikiem

potem cię składam
szukam znaczeń w swojej małości
- i za każdym razem dajesz mi
odpowiedź na życie

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    30 November 2020, 00:02

    Maćku, dziękuję i pozdrawiam.

  • Maciek Zz

    28 November 2020, 19:28

    Piękne Marylki czytanie - człowieka studiowanie.