Menu
Gildia Pióra na Patronite

życie gentelman' a

Czytał jej do snu, więc zaczął ksiazki czytać,
Pisał wiersze zawsze od siebie, więc zaczął poprawnie pisać...
Nawet paznokci nie obgryzał, nauczył się manier...
Sporo go Ona nauczyła, robił to dla niej.
"Kocham Cię " te słowa nigdy nie padaly,
lecz ich wspólne marzenie większą wartość mialy.
Dumna była z niego a On z niej.

Lecz nadszedł ten dzien kiedy Ona go zlekcewazyla,
po pelnej prawdy wiadomości nocnej od niego ,
dystans postawiła...
Kto wie, może tym się znudziła.
Wiec "Żegnam Cię" napisał do niej,
pozytywne wspomnienia mimo to ma po niej...
"Dziękuję Ci " tak ją wspomina, nie ma żalu...
ciągle uśmiechnięta jest jego mina.

Dżentelmen, nie ocenia negatywnie swej byłej..,
pozytywne wnioski wyciąga by dalej żyć milej

50 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!