Menu
Gildia Pióra na Patronite

metanoja

czyste spojrzenie
prawdy nie ukrywa
bądź kropelką Polski
bądź jak ogień
bądź źrenicą Boga
żywej pewności - sprawiedliwego
gdyż dusze potrzebują dotknięć Bożych
obfitości
udziału
w chwale
...
zamknij oczy... raz jeszcze
p o s ł u ch a j
jak nuty wiatru pod włos
czeszą Boskie słowa

dla mnie
dla ciebie
------------------------
widziałem na spacerze...

https://youtu.be/O_LYbba9iVo

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!