Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dłonie potrzebne od zaraz

Czyste by nie zostawić śladów
zachłannych dotknięć już dość
przechodzenia z rąk do rąk
podawania jak kto chce

Ciepłe by zmiękczyć opór
możliwości zamykanych na siłę
za wiele odechciało się chcieć
bez wyrzutów sięgać po siebie

Ciche by wsłuchać się w łkania
wcierane pod skórę przewlekle
potrwa zmiana drżeń w melodię
najjaśniej zagrają nagie dłonie

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!