Menu
Gildia Pióra na Patronite

Katarzyna

czysta bez skazy
sercem podmuch gorący
jesteś bądź na zawsze

15 323 wyświetlenia
145 tekstów
8 obserwujących
  • kuloodporna

    27 March 2021, 00:16

    Uśmiechnęłam się do tego imienia ......moja imienniczka......🌼🌼🌼

  • 26 March 2021, 22:14

    Krótko,zwięźle i pięknie :)*