Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Marzenia Nasze "

Czym Jesteśmy bez marzeń?
Skrawkiem duszy bez wyrazu
Myślami bezmyślnymi
Głosem braku rozsądku
Tym od poniedziałku do piątku...?
Może Jesteśmy bólem istnienia
Bez marzeń tylko zranienia widzimy
Dlatego więc marzymy
Odpowiedź już znamy?
Dzięki marzeniom - spełnionym trwamy
Nadzieję i wiarę mamy
Kolejny dzień przetrwamy
....
Będę marzyć i spełniać marzenia...
Takie mam postanowienia na ten dzień

07.04.2021
12:12

281 876 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!