Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza

Czym jest dusza?Bo jak dla mnie, to tylko powiązane ze sobą sekwencje.Kardynalny składnik egzystencji.Lecz to tylko moja ilustracja.Nawet tafla szkła nie odzwierciedli moje wewnętrzne Ja.Wszechświat należący do mnie. Nie ma apogeum wyjąwszy tej jedynej.Która zabiera mi autonomizm i hart.Autentyzm przygniata ,ale na utopie jeszcze nie czas.Km.Am:)

640 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!