Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zrozumienie

Czym jest czystość serca
zrozumienie cierpienia
dojścia poznania
czystych myśli ...
Kto zna początek i
koniec drogi
raniąc drugiego do żywego
co szuka zrozumienia ...
Noc rzekła - zwęszyli
smak świeżych słów
ruszyli ze sznurem
by pysznić się arogancją
nie ludzkich poczynań .
Pięknem odziana Wielkość
szarpiąca nagość
spokój małej duszy ...
Krążą niczym hieny
by kąsać drażnić
plugawiąc cisze serc
Blask księżyca płonie
smutkiem by odejść
w zapomniany nie czuły świat
gdzie mój ślad kończy się ...

nie wiem co dalej pomyślcie sami ...

Dedykowany Wszystkim z Cytatów Którzy Odeszli :(( Ines.

52 542 wyświetlenia
642 teksty
48 obserwujących
  • czarnulkaa

    8 September 2011, 19:30

    ślicznie... :)

  • annak

    8 September 2011, 19:27

    Ines piękny i taki przenikający, aż do głębi...

    cieplutko pozdrawiam życząc spokojnego wieczorku...

  • Sol 8

    8 September 2011, 18:31

    Tak Bożenko jak tu ta sytuacja pa i dziękuje ...

  • słoneczniki

    8 September 2011, 18:18

    Piękne.
    (+)