Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Gdzie podziać? "

Czy wiesz
Gdzie podziać Miłość Niechcianą
Za alabastrową ścianą ?
Drobnoziarnisty gips zamienię w pył
By Miłość zawsze była Kochana
By nigdy nie była ukrywana
Niech Świat ją widzi
Niech nikt się Miłości swojej nie wstydzi.

30.01.2021
23:51

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!