Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tożsamość

Czy wciąż jestem sobą, gdy płaczę?
Czy wciąż jestem sobą, gdy robię,
co mi karzą, choć wolałabym inaczej?
Czy dalej mogę siebie nazywać
tym samym imieniem,
gdy jestem tylko na papierku?
Czy musiałam teraz upaść,
by kiedyś stać się wielką?

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
  • piórem2

    14 September 2021, 18:22

    Wszyscy musimy robić to co trzeba a nie to co chcemy. To takie straszne.