Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy umialbys zyc beze mnie?
bez dotyku mojego
słów i czynów?
czy umiesz zyc bez spotkania sie ze mną?
czy faktycznie tak potrzebujesz mnie?
czy jednak to zwykłe złudzenie jest?
daj mi powod przy ktorym zatrzymam się...
daj bezpieczenstwo i pewnosc siebie...
zabierz mnie tam gdzie przeszlosc nie zagraza mi
bym się juz nie bała o swoje sny...
boje sie zaufac znów...
boje budzic sie...
gdzie moja pewnosc siebie?
znow budować wszystko od zera...
to wlasnie zwątpienie niszczy wszystko do okola mnie...

36 732 wyświetlenia
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!