Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 10 February 2021

***

czy to zmierzch...
czy już świta...

zatrzymani na krawędzi słońca
trwamy
balansując w niepewności

zatrzymani
- na krawędzi życia

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    15 February 2021, 21:25

    Dziękuję za wyróżnienie, pozdrawiam Was serdecznie.

  • giulietka

    10 February 2021, 10:11

    Świetny przykład jak niewiele potrzeba słów, żeby stworzyć klimat! Gratulacje!

    • Maryla S.

      12 February 2021, 15:36

      Giulietko, bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam❤