Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podświadomość

Czy to listek wiruje na wietrze
czy to sokół przecina powietrze
czy to wicher szybuje po niebie
czy to zając cicho siedzi pod miedzą

To nie listek nie sokół -wiadomo
to nie zając skostniały się chwieje
to tylko podświadomość Agatka

Gwałcona niekochana-
-za próg wypierana
niczym śmieci nieposegregowane

Czy to mróz i zawierucha
czy to wichura i plucha
za karę -na chwałę pozoru

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!