Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet dredy

Teksty z obrazami - Nawet dredy - exsilentio
Nawet dredy - exsilentio

Czy na pewno mnie kochasz?
Nie da się "chyba" kochać, żyć bokiem.
Kocha się całkiem, albo ani trochę.
Miłość to jedna droga.

Różnym płynie korytem, po różnym gruncie,
Ale z tą samą wodą,
Której wypić ludzie nie potrafią, nie mogą,
Zagubieni w przyciasnym surducie.

A wystarczy otworzyć usta i uszy.
Orzeźwienie przypłynie,
Samotność zaginie,
Śnieg miodem zaprószy na duszy.

Więc kocham Cię na pewno,
Na zawsze i wszędzie.
Nawet jak dredy uprzędziesz
Na swoim pięknym futrze, Ty moja królewno.

Quid Quidem

42 063 wyświetlenia
582 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!