Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo takie właśnie jest życie

czy na pewno jesteśmy
szczęśliwi
przecież nie ma trwałego
szczęścia
są tylko chwile
które bez szczelnie
oś czasu zabiera

bodźcie zachęta
powiało czymś dobrym
jak myślisz
po co Bóg wymyślił łzy
nie inaczej
by płakać sobie

nie zatrzymasz łez
strumienia
jak rzeki która z rozpędem
wpada do morza
niosąc wszelkie męty
i tak właśnie wygląda nasze
życie

8197 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!