Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pytania wieczorne takie niepozorne "

Czy miłość jest zabawna
Czy raczej bardzo poważna
Czy miłość boli okrutnie
Czy tak że przy bólu człek uśnie
Czy dać potrafi wiele
Miłość to Człowiek i Przyjaciele
Dar zrozumienia i wybaczenia
Miłość znaczy tak wiele
Kochajmy więc Przyjaciele
23.08.2022
21:34

282 094 wyświetlenia
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!