Menu
Gildia Pióra na Patronite

5G

czy maszyna może napisać coś swojego?
automat nie odczuwający

lęku
węży wewnątrz
- wiją się w zimnym gnieździe z żył

spokojnie oddycha

miłości
kiedy pozostaje
to co odeszło

mechanicznie pompuje powietrze
prosto w noc

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!