Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy jestem gotowy?

Czy jestem gotowy na poważny związek?

czy mam szukać palca na który wcisnę obrączkę

czy będąc w tym wieku byłbym dobrym ojcem

czy tego co bóg złączy ja sam nie rozłączę

czy jestem gotowy powiedzieć jej, że ją kocham

czy w mężczyznę zmienił się już we mnie chłopak

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • czystakartka

    23 October 2010, 09:53

    Dzięki :)

  • Strawberry Pain

    19 September 2010, 15:12

    Cudowny wiersz...

    Naprawdę, brak słów...