Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złap szczęście

Czy ciężki poranek?
Czy pogoda nie taka?
Czy Twoja buźka dziś smutna i blada?

Jedna na to dobra rada

Podskocz-jak najwyżej
złap schowaj do kieszeni
Odrobinę szczęścia
Twój świat zmieni

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
  • 10 December 2015, 14:31

    A jak ktoś nie może skakać?