Menu
Gildia Pióra na Patronite

6 razy tak

Czy budząc się rano jesteś zawsze tą samą osobą?

masz swój styl czy podążasz za modą?

Czy jesteś stały w uczuciach wobec innych ludzi?

Czy z tą samą osobą zasypiasz i się budzisz?

Czy możesz spojrzeć w lustro, samemu sobie w oczy?

Czy przez życie z podniesioną głową kroczysz?

Jeżeli odpowiadasz tak to chwała Ci przyjacielu

bo w dzisiejszym świecie takich jak Ty jest niewielu

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • Nutka67

    26 April 2010, 22:48

    Dobre! Nawet bardzo dobre!

  • czystakartka

    24 April 2010, 15:10

    mam więc rozumieć, że odpowiedziałyście 6 razy tak? :)

  • 22 April 2010, 08:19

    Piękny rachunek sumienia. Pozdrawiam