Menu
Gildia Pióra na Patronite

czujesz to drżenie i płomień
kiedy stoimy na krawędzi
patrząc w oczy czekamy
czekamy na wiatr
splątane języki
namiętnie chłonące miłość
serce uderza szybciej
to już
nie nie wypuszczę cię z objęć
jak ptaki w przestwór błękitu
między chmury do słońca
ziemia jęknęła grzechem
lecz wiem że niebo wybaczy
zresztą i tak lecimy
przecież cię kocham

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących