Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czujesz?
Powiedz że też to czujesz
Czasem pustkę
a częściej obecność nicości
niczym druh idąc zawsze obok
krok w krok

Za bardzo zaciskałeś zęby
za bardzo piekły policzki od soli
wszystko to było za bardzo

Więc teraz rozglądasz się
Myślisz że nie wiesz już czy myślisz
Twoje ciało jest puste
Stłumiłeś wszystko

I nie widać już gęstej krwi na zielonych łąkach

Jednak horror tamtych dni nie łamie tej nicości
a tylko w niej utwierdza

Pojawia się więc pytanie co jest lepsze
Bo może i nie ma już mroku
ale nie ma i emocji

Powiedz mi
czy jeszcze coś czujesz?

8320 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących