Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Proszę wybacz"

czuję,jakby to była nasza pierwsza wspólna noc
czuję,jakby to był nasz pierwszy pocałunek
A będzie jeszcze lepiej,kochanie
Nikt nie zrobi tego lepiej
Trwam przy tym,a Ty jesteś tą jedyną
Gdy nasze spojrzenia spotkały się po raz pierwszy
To samo uczucie,które mnie ogarnia
Ale odczuwam to teraz jeszcze silniej
I pragnę kochać Cie jeszcze dłużej
Wciąż rozpalasz ogień we mnie
Lecz gdy poczujesz się samotnie - nie rób tego
Jesteś jedyną,której pragnę
Chcę,żeby było dobrze
Kocham Cię więc trochę bardziej,niż powinienem

Proszę,wybacz mi
Nie wiem,co robię
Proszę wybacz mi
Nie potrafię przestać kochać Ciebie
Nie odmawiaj mi bólu
Który cierpię
Proszę,wybacz mi
Gdy potrzebuję Ciebie tak bardzo
Proszę,uwierz mi
Każde słowo,które wymawiam,jest prawdziwe
Proszę wybacz mi
Nie potrafię przestać kochać Ciebie

Wciąż czuje
Że najszczęśliwsi jesteśmy ze sobą
To jest jak pierwszy dotyk
Jesteśmy coraz bliżej siebie,kochanie
Wciąż nie mam dosyć Twojej bliskości
Wytrwam przy tym
Wciąż jesteś dla mnie numer jeden
Pamiętam zapach Twojej skóry
Pamiętam wszystko
Pamiętam wszystkie Twoje ruchy
Pamiętam Ciebie,pamiętam noce
Wiesz,że tak jest
Więc gdy czujesz się samotna - nie rób tego
Pragnę tylko Ciebie
Chcę,żeby było dobrze
Kocham Cię więc trochę bardziej niż powinienem

Pewien jestem tylko
Sposobu,w jaki się kochamy
A jedyną rzeczą,na której
Polegam,jest nasza siła
Modlę się każdym słowem i oddechem
Chce o tym mówić

Nie zostawiaj mnie, nie wiem co robię
Proszę wybacz mi
Nie potrafię przestać kochać Ciebie

57 353 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!