Menu
Gildia Pióra na Patronite

z.nów

czuję że tylko ty w pełni
mnie odbierasz
z przedszkola
ze szkoły
z desek teatru
gdzie grają a my bez makijażu podkładu
muzycznego
płyniemy na mojej fali UKF

dlatego mów do mnie
płynnie
bym gasił pragnienia
o suchym lądzie
gdzie człowiek
scałuje ślady człowieka

18 723 wyświetlenia
167 tekstów
5 obserwujących
  • 10 January 2019, 14:15

    dziękuję za odwiedziny

  • AMA

    8 January 2019, 17:48

    a najpiękniejsze zakończenie : )

  • 8 January 2019, 14:26

    Świetny tekst, przemyslany, prawdziwy