Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuję, jak rozpadasz się w moich ramionach aż do kamiennego serca
Wykrwawiłeś mnie do sucha jak łzy, których nigdy nie okazujesz
Dlaczego nie weźmiesz ode mnie tego, czego chcesz?
Weź ode mnie to, czego potrzebujesz
Weź to, co chcesz i odejdź

1106 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • 8 August 2020, 23:46

    Może on chce brać wielokrotnie? ;)
    Tacy ludzie nie powinni dostawać tego, czego chcą... wtedy odejdą.
    Dobranoc. :)