Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pewien i ....On

czuję go w stopach
i gdzieś za uszami
przemyka przez wierzchy dłoni
mrowi delikatnie
obietnice składa...

nad łydkami uciska
oczy przymyka...
by po chwili... senny oddech uwolnić...
i nagle powietrze łapię kolorowymi źrenicami

a ....On
w poduszki mnie wtula
usta wydechem rozchyla
puchem okrywa
myśli rozmywa...

mój... sen... i ....On

Data: teraz.

33 806 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących
  • 21 December 2019, 14:28

    To pewnie... alkohol... ;)
    Miłego popołudnia. :))