Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuje dużo
Wszystko mieli się w środku
Wcale nie mam odwagi
Pozwalam być formą na siebie?
Jeśli się mylę i nie zasługuje na nic,
A ból to nagroda pocieszenia?
Żeby coś czuć
Czyli wszystko.

373 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    16 January 2018, 19:42

    Filozofiaa ze smutku i cierpienia, to chyba nie jest droga do życia.